Varga Zoltán szakmai vezető

Varga Zoltán szakmai vezető

Személyi adatok

 

Vezetéknév / Utónév(ek)

Varga Zoltán

Születési dátum

1977.07.28.

Betölteni kívánt munkakör / foglalkozási terület

Szakmai vezető

Szakmai tapasztalat

 

Időtartam

2007. augusztus 31. -

Foglalkozás / beosztás

szakmai igazgatóhelyettes

Főbb tevékenységek és feladatkörök

Iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli szakmai képzés szervezése,
mérési értékelési csoport vezetése

A munkáltató neve és címe

Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola                              
1134. Budapest, Huba u 7.

Tevékenység típusa, ágazat

oktatás

Időtartam

1999. január 1. - 2007. augusztus 31.

Foglalkozás / beosztás

tanár

Főbb tevékenységek és feladatkörök

Vendéglátással  és Gazdálkodással kapcsolatos szakmai
tantárgyak tanítása, cukrászat ismeretek elmélet és gyakorlati oktatása

A munkáltató neve és címe

Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola                              
1134. Budapest, Huba u 7.

Tevékenység típusa, ágazat

oktatás

Időtartam

1995. -1998. december 31.

Foglalkozás / beosztás

cukrász

Főbb tevékenységek és feladatkörök

Astoria Szálloda                                     
(Danubius Hotels, 1051 Budapest Szent István tér 11. )

Tevékenység típusa, ágazat

Szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás

Időtartam

2004. szeptember – 2007. július

Végzettség / képesítés

gazdálkodási szakos közgazdász tanár

Főbb tárgyak / gyakorlati képzés

közgazdaságtan, marketing, pénzügy, statisztika

Oktatást / képzést nyújtó intézmény neve és típusa
Országos / nemzetközi besorolás

Budapesti Corvinus Egyetem            
Társadalomtudományi Kar

Időtartam

Végzettség / képesítés

Oktatást / képzést nyújtó intézmény neve és típusa

Országos / nemzetközi besorolás

2006. szeptember – 2006. november

pályázatíró, projektmenedzser

Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola


akkreditált tanfolyam

 

Időtartam

1998-2002

Végzettség / képesítés

vendéglátó szakoktató

Főbb tárgyak / gyakorlati képzés

vendéglátás-gazdálkodás, pedagógiai gyakorlatok

Oktatást / képzést nyújtó intézmény neve és típusa

BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolai Kar

Országos / nemzetközi besorolás

főiskola

Időtartam

1994-1998

Végzettség / képesítés

képesített vendéglátó

Főbb tárgyak / gyakorlati képzés

 vendéglátó technológia,

Oktatást / képzést nyújtó intézmény neve és típusa

Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Középiskola és Szakiskola

Országos / nemzetközi besorolás

szakközépiskola

Időtartam

1991-1994

Végzettség / képesítés

cukrász

 

 

Oktatást / képzést nyújtó intézmény neve és típusa

Rózsa Ferenc Vendéglátóipari Szakközép és Szakiskola

Országos / nemzetközi besorolás

szakiskola

Egyéni készségek és kompetenciák

 

Anyanyelv(ek)

magyar

Egyéb nyelv(ek)

Önértékelés

Szövegértés

Beszéd

Írás

Európai szint (*)

Hallás utáni értés

Olvasás

Társalgás

Folyamatos beszéd

 

angol

A2

A2

A2

A2

A1

eszperanto

B2

B2

B1

B1

B1

 

(*) Közös Európai Referenciakeret (KER) szintjei

Társas készségek és kompetenciák

kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség, konfliktuskezelés

Szervezési készségek és kompetenciák

határidők pontos betartása, munkafolyamatok szervezése, összehangolása

Műszaki készségek és kompetenciák

irodai gépek (fénymásoló, számítógép, szkenner stb.), használata

Számítógép-felhasználói készségek és kompetenciák

ECDL bizonyítvány, honlap design tervezés, szerkezeti kialakítás,
ITEM program

Egyéb készségek és kompetenciák

olvasás, utazás, zenehallgatás, kirándulás, kerékpározás

Járművezetői engedély(ek)

"B" típusú jogosítvány 1995

Kiegészítő információk

Referencia:
Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola
Kontaktszemély: Horti Adrásné igazgató