Szakmai műveltségi versenyek szervezése a tanulók között



Verseny eredmények

A versenyt mindig nemzetközi és hazai viszonylatban elismert magyar szakemberek értékelik, amelynek alapján első, második és harmadik kategóriákba sorolják a csapatokat.
Külön-külön értékeljük a külföldi és a hazai csapatokat. Az egyéni kimagasló szakmai munkát különdíjakkal ismerjük el.
A zsűri kitért az időbeosztás fontosságára valamint a “kevesebb több” aranyszabályra is. A kimagasló szakmai munkát elismeri szakterületenként. A zsűri szakmánként, készítményenként pontozással dönti el a sorrendet, és a pontok összessége alapján első, második és harmadik kategóriákba sorolja a csapatokat. A legjobb csapatmunkát vándordíjjal jutalmazzuk.

A vándorkupát idén GUNDEL csapata valamint az osztrák Semmering csapata kapta.

1. kategóriás lett

külföldi csapatok:

  • Ausztria–Semmering (különdíjak: legszebb díszmunka, legszebb díszasztal)
  •  és Németország-Immenstadt (különdíj: legjobb előétel)

magyar csapatok:

  • a Gundel Károly csapata (különdíj: legjobb élőmunka-koktélkeverés)
  • Soproni iskola csapata (különdíj: legjobb előétel )

2. kategóriás lett

külföldi csapatok:

  • a finn Joensuu csapata és a
  • szlovák Somorja csapata

magyar csapatok:

  • a Dobos C József iskola (különdíj: legjobb főétel),
  • az egri Szent Lőrinc iskola (különdíjak: legjobb tányérdesszert, legszebb díszasztal),
  • a kecskeméti Széchenyi iskola, valamint
  • a nyíregyházi Sipkay Barna iskola csapata (különdíj: legszebb díszmunka)

3. kategóriás lett

külföldi csapatok:

  • a dán Aalborg csapata (különdíj: legjobb főétel) és a
  • lengyel Radom csapata (különdíj: legjobb tányérdesszert)

magyar csapatok:

  •  a Csepeli Vendéglátóipari iskola és a
  • Giorgio Perlasca iskola csapata